SOTHYS gezichtsbehandelingen

Sothys producten zijn plantaardig, hypo allergeen en dierproefvrij. Sothys biedt een breed scala aan producten zodat iedere huid specifiek behandeld kan worden. Er zijn verzorgingsproducten voor thuis, die perfect aansluiten op de behandeling en de behoefte van uw huid.

Sothys Kennismaking behandeling
Bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, peeling, epileren, masker, gezichtsverzorging op maat en gratis Touch Up Make up.
Duur: 45 minuten     42,-

Sothys Seizoensbehandeling Lente/Zomer 2017
De nieuwe Seizoensbehandeling Lente/Zomer 2017 van Sothys is verrijkt met extracten van carambolvrucht en kaki-appel voor een ontgifte en stralende huid.
Een heerlijke behandeling om te beleven, zowel voor de huid als de zintuigen. (zie ook  ‘Nieuws’)

Bestaat uit huidanalyse, reiniging, epileren, gommage dieptereiniging masker, massage, peel-of éclat masker, gezichtsbehandeling op maat, en een gratis Touch Up Make Up.
Duur: 1.15 uur        62,50

Sothys Comfort behandeling
Bestaat uit een huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, peeling, epileren, verwijderen huidonzuiverheden, massage, masker, gezichtsverzorging op maat en een gratis Touch Up Make up.
Duur: 1.15 uur        62,50

Sothys Instituut Hydra 3HA behandeling
Deze cosmeceutische hydraterende behandeling op basis van 3-voudig hyaluronzuur is een echte aanrader voor hydratatie. Versterkt door het concentraat aan actieve bestanddelen en verrijkt met exclusieve massagetechnieken vormt deze behandeling een fantastische hydratatiebron voor uw huid. Al na één behandeling is de huid gevoed en ziet er direct beter uit.
Inclusief epileren en extra peeling. Met natuurlijk de gratis Touch Up Make up.
Duur: 90 minuten      85,00

Deze behandeling kan ook in kuur vorm van drie keer in drie weken worden gevolgd. Je krijgt 10% korting op de gehele kuur.

Sothys Instituut Collagène Hyaluronique behandeling
Deze intensieve cosmeceutische antirimpelbehandeling is afgestemd op de werkelijke leeftijd van je huid volgens de huiddiagnose die jou verouderingsgraad bepaalt. Een prachtige behandeling die technologie en exclusieve massages combineert.
Het resultaat is verbazingwekkend, je huid ziet er zichtbaar jonger uit. Inclusief epileren en extra peeling. Met natuurlijk de gratis Touch Up Make up.
Duur: 90 minuten      85,00

Deze behandeling kan ook in kuur vorm van drie keer in drie weken worden gevolgd. Je krijgt 10% korting op de gehele kuur.

* Je kunt je gezichtsbehandeling uitbreiden met één van bovenstaande wimper of wenkbrauw behandelingen. Boek dit bij de gezichtsbehandeling en je ontvangt 5,00 korting.

Sothys